Telegram Kişi Silme

Telegram Kişi Silme, Telegramda kişileri nasıl sileriz?, Telegram da hesap silme nasıl yapılır?, Telegram engellediğim kişi profil fotoğrafımı görür mü?, Telegramdaki kişileriniz ne demek?


Telegram Kişi Silme

Bir kişiyi silmek için, kişiyle sohbet açın. Sohbet ekranının üst kısmındaki profil fotoğrafına dokunun ve ardından sağ üst köşedeki üç nokta '... ' — 'Sil' seçeneğine dokunun. İlgili kişiyi tamamen silmek istiyorsanız, onu telefon rehberinizden de sildiğinizden emin olun.

Telegramda kişileri nasıl sileriz?

Bir kişiyi silmek için, kişiyle sohbet açın. Sohbet ekranının üst kısmındaki profil fotoğrafına dokunun ve ardından sağ üst köşedeki üç nokta '... ' — 'Sil' seçeneğine dokunun. İlgili kişiyi tamamen silmek istiyorsanız, onu telefon rehberinizden de sildiğinizden emin olun.

Telegram da hesap silme nasıl yapılır?

Mevcut Telegram kişi listesinden tüm kişiler seçilir. Sil düğmesi tıklanır.

Telegram engellediğim kişi profil fotoğrafımı görür mü?

Ayarlar Bölümüne Ulaşın: Menü seçenekleri arasında “Ayarlar” bölümünü bulun ve buraya tıklayın. Gizlilik ve Güvenlik Seçeneğine Gidin: Ayarlar bölümünde “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğine dokunun. Hesap Silme Seçeneklerine Ulaşın: “Hesabımı Sil” veya “Hesabımı Otomatik olarak sil” seçeneğine gidin.


Telegramdaki kişileriniz ne demek?

Telegram'da engellediğimi nasıl anlarım diyorsanız karşı tarafın biyografisini inceleyebilirsiniz. Daha önce biyografisini gördüğünüz kişinin biyografisini şu anda göremiyorsanız büyük ihtimal engellenmişsiniz demektir.

Telegram da beni kimler görebilir?

Telegram'ı olan kişileriniz, rehberinizin üstünde gösterilir. Ayrıca resimlere sahiplerdir.

Telegram da telefon numarası görünür mü?

Telegram gizlilik ayarları

Telefon Numarası → Telefon numaramı kimler görebilir — Hiç kimse. Telefon Numarası → Kimler beni numaramla bulabilir — Kişilerim. Son Görülme ve Çevrimiçi Olma → Zaman bilgimi kimler görebilir — Hiç kimse.



Telegram hesabı silinebilir mi?

Hayır. Taraflardan hiçbiri başka bir tarafın telefon numarasını görmez (gizlilik ayarlarınız buna izin vermediği sürece). Bu, bir Telegram grubunda tanıştığınız bir kişiye mesaj gönderdiğiniz duruma benzer.

Telegram hesabı kaç günde silinir?

Gizlilik ve Güvenlik bölümüne girin. Aşağıda “Bu kadar süre uzaktaysam hesabımı sil” seçeneğini göreceksiniz. İstediğiniz bir zaman seçin. Uygulamayı telefonunuzdan tamamıyla kaldırın.

Telegram hangi ülkeye ait?

Varsayılan olarak hesabın otomatik olarak silinme süresi 6 ay. Bu süre içerisinde giriş yapmadığınız taktirde hesabınız katıldığınız tüm gruplar, mesajlar ve kişilerle birlikte siliniyor. Bu süreyi 1 aydan 1 yıla kadar ayarlayabiliyorsunuz.

Engellediğim kişi benim profilimi görebilir mi?

Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır.

Engellediğim kişi beni görebilir mi?

Engellenen bir kullanıcı, sizi engellediği takdirde profil sayfasınıza erişimi kısıtlayacaktır. Engelleyen kişinin profilini ziyaret etmeye çalıştığınızda, profil sayfasına erişiminizin engellendiğini göreceksiniz. Profil resmi görünmeyecek ve paylaşımlarına erişemeyeceksiniz.

Telegram da silinen hesap ne demek?

Engellediğiniz kişiler, herkese açık hesaplar veya takip ettikleri hesaplar tarafından paylaşılan gönderilerdeki beğenme ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir. Birini engelledikten sonra engellediğiniz kişi kullanıcı adınızdan bahsedemez veya sizi etiketleyemez.